пʼятницю, 6 листопада 2015 р.

ЕКСКУРСІЯ З КОРИСТЮ ДЛЯ ДУШІ

ЕКСКУРСІЯ З КОРИСТЮ ДЛЯ ДУШІ
14 жовтня 2015 року працівники Шепетівського професійного ліцею здійснили незабутню екскурсію по святих місцях Рівненської області.
Відвідали Свято-Миколаївський Городоцький жіночий монастир, що знаходиться у с. Городок, Рівненського району, Рівненської області. Також побували на Скиту Собору дванадцяти апостолів Різдва-Богородиці Білівського жіночого монастиря (с. Рогачів, Рівненського району, Рівненської області). Не оминули своєю увагою і Успенський Липенський чоловічий монастир, що знаходиться у с. Липки, Гощанського району Рівненської області, відвідали живоносне джерело в честь ікони Божої Матері «Живоносне Джерело». 
А завершили екскурсію поїздкою до Туне́лю Коха́ння  пам'ятки природи місцевого значення, розташованої біля селища Клевань, що у Рівненському районі Рівненської області. Це ботанічний феномен — зелений тунель у лісовому масиві, утворений заростями дерев, кущів, які сплелися між собою та утворили дивовижний щільний коридор точної арочної форми. Тунель Кохання розташований на відрізку (близько 4 км) залізничної колії, яка веде від селища Клевань до селища Оржів.Тунель є місцем паломництва туристів та закоханих. Є ряд повір'їв щодо тунелю та його властивостей. Дехто з молодят саджає тут квіти, які символізують їхні почуття.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар